Kapcsolat

Címünk

8000 Székesfehérvár
Királykút lnd. 1. II/3.

Telefonszámunk

Email címünk

Írjon nekünk

Adatkezelés

 • 5 star review  A megbízás gyors teljesítése után a földhivatali ügyintézésben is segítőkészek voltak, köszönöm a munkavégzést.

  thumb Attila Török
  6/02/2021
 • 5 star review  Megkeresésünkre gyors és korrekt ajánlatot kaptunk egy építési telek határainak kijelölésére vonatkozóan. Megrendelés után a lehető leggyorsabban kijelölte az időpontot, amiről természetesen értesítette az összes érdekelte. A helyszínen gyorsan, pontosan dolgozott, minden felmerülő kérdésre kimerítő alapossággal válaszolt. Természetesen a telek megosztását is tőle rendeltünk meg, amire kedvezményt is kaptunk. A lehetőségek számbavétele során mondhatni önmaga ellen beszélt, mivel a számunkra legkedvezőbbet ajanlotta, annak ellenere, hogy ez számára kevesebb bevételt jelent. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk.

  thumb Veronika Csallóköziné Rózsa
  5/22/2021
 • 5 star review  Megkeresésünkre (hétvégén is) gyors és korrekt ajánlatot kaptunk! Kedves Nagy Zoltán köszönjük a gyors és pontos precíz munkáját. Kedves , mindenre kiterjedő részletes útmutatást kaptunk. Bátran ajánlom mindenkinek, (már ajánlottam is ismerősömnek) megbízható a megbeszélt időpontot pontosan tartotta.

  thumb Lévai István
  6/02/2021
 • 5 star review  Megbízható és gyors, precíz munkavégzést tapasztaltam. Nagyon szimpatikus volt az is, hogy minden kérdésemre érthetően megfogalmazott válaszokat kaptam. Sokat segített mindenben . Ajánlom mindenki számára!

  thumb János Pinke
  9/24/2021
 • 5 star review  nagyon szuper, csak ajánlani tudom Nagy Zoltánt! ha földmérés, csakis Albagis!

  thumb Attila Marko
  6/06/2021
 • 5 star review  Ha földmérőt keresel, ne menj tovább, megtaláltad! Nyugodt szívvel ajánlom. Profi, precíz, alapos és nagyon kedves.

  thumb K. Milán
  6/01/2021
 • 5 star review  Precíz és megbízható munkavégzés! Ezen felül nagyon segítőkészek is! 🙏🏻 Köszönjük szépen! Biztosan ajánlani fogom!

  thumb Enikő Adore Hairstylist
  5/13/2021
 • 5 star review  Nagyon korrekt, gyors ügyintézés. Profi munka!

  thumb Mihály Német
  7/20/2021
 • 5 star review  Gyors, megbízható, pontos munkavégzés, nagyfokú segítőkészség. 10/10 Amennyiben a jövőben hasonló munkára lenne szükségem, már tudom, kit keressek! Csak ajánlani tudom!

  thumb Anett Pallag-Bohár
  8/11/2021
 • 5 star review  Pontos, gyors és szimpatikus! Csak ajánlani tudom!

  thumb László Nyiredy
  7/19/2021